Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toksična ljubav

Završili na sudu: Muškarac (24) i njegova partnerica (43) se potukli u autu, on stisnuo gas...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac i njegova 19 godina starija partnerica završili su na sudu nakon burne veze u kojoj je bilo mnogo tučnjave i svađa. Jedno drugo optuživali su za ljubomoru, a njemu se nije sviđalo što je ona objavila fotografije na Instagramu.

Na sudu u njemačkom Frankenthalu počelo je suđenje 24-godišnjem Maximilianu W. kojem se sudi zbog pokušaja ubojstva. On je 6. svibnja prošle godine izazvao promenu nesreću tijekom svađe sa svojom tadašnjom partnericom, 43-godišnjom majkom dvoje djece (15 i 19 godina).

Ljubavni par se potukao u Audiju RS3 dok su se vozili autocestom. Maximilian je rekao da je svađa počela jer mu je partnerica uzela mobitel i čitala poruke. Navodno ju je nekoliko puta udario šakom u lice. Kad je žena zaprijetila prekidom veze, muškarac je stisnuo papučicu gasa i pri brzini od 250 km/h pretekao s desne strane Hyundai i10, udario ga i sudario se s Golfom. Srećom, svi su putnici preživjeli s lakšim ozljedama, piše Fenix Magazine.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Vruća situacija HDZ-ov koalicijski partner poslao još jednu poruku DP-u: Problemi na vidiku ili priprema terena?

Maximilian se nije smirio niti nakon nesreće. Ponovno je nasrnuo na svoju partnericu, a navodno ju je i udario. Zatim su oboje pobjegli. Ona je pozvala sestru da dođe po nju, a on je pobjegao preko obližnjeg polja. Policija ih je identificirala i pronašla.

Nakon tog incidenta ponovno su bili zajedno, a sljedeća velika svađa izbila je u kolovozu. Maximilian je 43-godišnjakinju udario šakom u lice i nogom u koljeno.

Suđenje za pokušaj ubojstva

Na sudu je sad već bivši par jedno drugo optuživao za ljubomoru. Muškarcu se nije sviđalo što je ona objavila fotografije na Instagramu, a ona je ispričala da vezu u početku nije shvaćala ozbiljno te da je planirala tek "vikend vezu".

"Kad smo uselili u zajednički stan, počeli su problemi. Posvađali smo se deset tisuća puta i pomirili deset tisuća puta. Bilo je to bolesno vrijeme", rekla je žena na sudu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Grupa Granica Potresne priče ljudi iz sive zone: Morala je roditi sama u šumi, dijete je umotala u svoju majicu

Par se upoznao putem Interneta krajem listopada 2022. godine. Muškarac je navodno nekoliko puta prijetio da će se ubiti. Tako je bilo i tog 6. svibnja. No, žena mu nije povjerovala.

Suđenje će trajati šest dana nakon čega će sud donijeti presudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene