Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pripreme za vježbe

Medvedev brutalno zaprijetio Zapadu: "Sve je više nitkova, nitko se neće moći sakriti. Doći će do svjetske katastrofe"

Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedev Foto: Afp
Ruski predsjednik Vladimir Putin naložio je Glavnom stožeru vojske da se pripremi za vježbe uporabe nestrateškog nuklearnog oružja, a tu odluku komentirao je zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije i bivši predsjednik Dmitrij Medvedev.

Nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio Glavnom stožeru da se pripremi za vježbe uporabe nestrateškog nuklearnog oružja, na svom profilu na Telegramu oglasio se i zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije i bivši predsjednik Dmitrij Medvedev.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin i zrakoplovstvo i mornarica "Ovo je odgovor": Putin naredio vježbe uporabe nuklearnog oružja

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

"Zbor neodgovornih,
sve je više nitkova među zapadnom političkom elitom koji pozivaju na slanje svojih trupa u nepostojeću zemlju. To uključuje predstavnike američkog Kongresa, francuskog i britanskog vodstva te pojedine luđake iz baltičkih država i Poljske. Oni također pozivaju na aktivnu upotrebu svog raketnog oružja, kojim su opskrbljivali Banderine pristaše, diljem Rusije.

Pročitajte i ovo Tornado odnosi zgradu preživjeli su VIDEO Pogledajte kako tornado u minuti odnosi cijelu zgradu: U njoj su bili radnici

Pročitajte i ovo Filharmonija na Labi u Hamburgu evakuacija zgrade Zbog neispravne perilice prekinut koncert

Na Zapadu postoji nekakva totalna degradacija vladajuće klase. Ova klasa stvarno ne želi logično povezivati ​​elementarne stvari. Slanje vaših trupa podrazumijevat će izravan ulazak njihovih zemalja u rat, na što ćemo morati odgovoriti. I, nažalost, ne na području Ukrajine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kanibalska jazbina Policajci pronašli raskomadano tijelo, muž i žena radili pite od ljudskog mesa

U ovom slučaju nitko od njih neće se moći sakriti ni na Capitol Hillu, ni u Elizejskoj palači, ni u Downing Streetu 10. Doći će svjetske katastrofe. Kennedy i Hruščov to su mogli shvatiti prije više od 60 godina, ali sadašnji infantilni debili koji su se domogli vlasti na Zapadu to ne žele razumjeti.

I zato je Glavni stožer danas započeo pripreme za vježbe, uključujući aktivnosti praktične provjere pripreme i uporabe nestrateškog nuklearnog oružja", napisao je Medvedev. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene