Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor

HDZ raspalio po Milanoviću: "Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije"

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Nastavlja se sukob predsjednika Republike Zorana Milanovića i HDZ-a.

U povodu Dana grada Zlatara, predsjednik RH Zoran Milanović sudjelovao je na sjednici Gradskog vijeća te je ustvrdio kako je Hrvatska dno EU kada se gledaju bivše socijalističke države, Bugarska je jedina lošija od nas i "svako jutro molimo Boga da joj se ništa ne dogodi da ima tko biti zadnji".

Na odgovor iz HDZ-a nije trebalo dugo čekati, naime, u objavi na Facebooku nazvali su ga vrhovnim šarlatanom i optužili da laže.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet Zlataru Milanović: "Hrvatska je dno Europske unije, svaki dan se molimo za Bugarsku"

"Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije - bezočno laže!
Dok i dalje izbjegava odgovoriti na pitanja o svom debaklu na izborima kao i na upite o pogodovanju ruskom ortaku i o tome za čije je strane interese radio i od koga je uzimao novac kao "konzultant", Kršitelj Ustava i izborni gubitnik Milanović opet - laže. Sitni zavidnik ne miri se s tuđim uspjesima", poručili su iz HDZ-a.

"Tako mu se priviđa da je i dalje 2015. i da Hrvatsku vodi SDP-ova Vlada nacionalne katastrofe - kada smo s njim kao najgorim premijerom u povijesti bili na 61 posto prosjeka razvijenosti EU-a. No danas je RH nakon dva mandata Andreja Plenkovića na 76 posto prosjeka EU-a, čime je dostigla Mađarsku, a prestigla Slovačku, Grčku i 🇱🇻 Latviju - premda su te države znatno prije nas postale članice EU-a. To najbolje pokazuje razliku između odgovornog vođenja zemlje i Milanovićeva lijevog šarlatanstva", ustvrdili su iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Vruća situacija HDZ-ov koalicijski partner poslao još jednu poruku DP-u: Problemi na vidiku ili priprema terena?

"Vrhovnom lažljivcu, koji se svaki dan protuustavno reklamirao kao premijerski kandidat, narod je na izborima 17. travnja rekao jasno - NE! Stoga je i njemu i Grbinu bolje da podnesu ostavke i priznaju poraz, jer kao gubitnici neće formirati novu saborsku većinu i Vladu", zaključili su iz HDZ-a.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene