Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zdravstveni centar"

Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija ispituje je li piće sadržavalo gljive. Wellness-centar u viktorijanskom gradu Clunes sebe opisuje kao alternativnu i holističku zdravstvenu ustanovu. Neke od usluga navedenih na web-stranici centra uključuju iscjeljivanje zvukom i čitanje tarota.

Žena je umrla nakon što je popila piće u wellness-centru u gradu Clunes u Australiji. Još dvije osobe prebačene su u bolnicu na promatranje, ali su kasnije otpuštene. Detektivi istražuju je li piće sadržavalo gljive.

Hitna pomoć pozvana je oko 23:50 u subotu, no 53-godišnja žena iz Melbournea već je bila mrtva.

"Vjeruje se da je žena bila na wellness-odmoru u ulici Fraser kada joj je pozlilo nakon što je popila piće oko 12 sati ujutro", priopćila je policija, a prenosi Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

Wellness-centar Soul Barn na svojim mrežnim stanicama predstavlja se kao alternativna i holistička zdravstvena ustanova. Neke su od navedenih usluga centra iscjeljivanje zvukom i čitanje tarota.

U srpnju prošle godine Australija je postala prva zemlja koja je dopustila psihijatrima da prepisuju psihodelike pacijentima s depresijom ili posttraumatskim stresnim poremećajem (PTSP).

Pročitajte i ovo Ilustracija Upisano Srbin greškom sebe i sina upisao kao Hrvate, a onda je uslijedio šok

Kvalificirani i registrirani liječnici mogu propisati doze MDMA-a, poznatog i kao ecstasy, za PTSP, a psilocibin, psihoaktivni sastojak "čarobnih" gljiva, također se može davati osobama koje imaju teško izlječivu depresiju.

Policija je pozvala sve koji imaju informacije o smrti da se jave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene