Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bilo je zlostavljanja

Tužiteljstvo se oglasilo o smrti Dalibora Dragijevića: Bio je osumnjičen da je s bratom sakrio tijelo malene Danke

I dalje traje potraga za Dankom
I dalje traje potraga za Dankom Foto: DNEVNIK.hr
Više javno tužiteljstvo u Zaječaru podnijelo je zahtjev da se proglasi nenadležnim u slučaju smrti Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić, koji je umro u policijskoj postaji, ali se sumnja da se radi o nasilnoj smrti.

Nakon tri dana razmatranja obdukcijskog nalaza Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić (2), koji je preminuo u policijskoj postaji nakon ispitivanja, oglasilo se Više javno tužiteljstvo u Zaječaru.

"Nakon prijama nalaza obdukcije Instituta za sudsku medicinu Beograd Više javno tužiteljstvo u Zaječaru podnijelo je prijedlog za izuzeće nadležnosti u postupku povodom smrti Dalibora Dragijevića, u skladu s Metodologijom za istragu u slučajevima zlostavljanja, zbog čega se nije oglašavalo u vezi sa slučajem", priopćilo je u četvrtak tužiteljstvo, prenosi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Rafalei stigli u Hrvatsku Iz minute u minutu Što je Hrvatska kupila za više od milijardu eura? Najubojitije im je oružje raketa METEOR

Dalibor Dragijević bio je osumnjičen da je pomogao bratu Dejanu da premjesti i sakrije tijelo dvogodišnje Danke Ilić, što je policiji potvrdio sam Dejan Dragijević. On se pak sumnjiči da je s kolegom Srđanom Jankovićem službenim automobilom udario djevojčicu na cesti u Banjskom Polju, a potom su je ubili i bacili njezino tijelo na deponij. 

Tjednik Radar nedavno je otkrio da je obdukcija pokazala kako je Dragijević umro nasilnom smrću, o čemu svjedoče brojne ozljede koje je imao na tijelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija mora se djelovati Stižu upozorenja na nove epidemije zbog jednog insekta: "Bit će sve više slučajeva ovih bolesti i smrti širom Europe"

Ipak, policija je u objavi za javnost navela da je Dragijević umro prirodnom smrću i da mu je kobnog 6. travnja pozlilo u policijskoj postaji, nakon čega je Hitna pomoć po dolasku konstatirala smrt.

Osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić nalaze se u pritvoru, kao i Dejanov otac Radoslav Dragijević. On im je također navodno pomagao sakriti tijelo djevojčice, za kojim se i dalje traga. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene