Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao je i DP

Milić: "Mi smo uvjerljivo pobijedili, a ljevica je poražena pa se ispuhuju"

Marko Milić, glasnogovornik Vlade
Marko Milić, glasnogovornik Vlade Foto: Damjan Tadic
Marko Milić komentirao je odluku Ustavnog suda kao i formiranje vladajuće koalicije s Domovinskim pokretom.

Marko Milić, glasnogovornik Vlade, za N1 je komentirao odluku Ustavnog suda da predsjednik Zoran Milanović ne može postati mandatar ni premijer. 

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Zoran Milanović Burne reakcije Pljušte reakcije na odluku Ustavnog suda o Milanoviću: "Ovo je državni udar!"; "Oni izazivaju kaos u državi!"

"Mi smo uvjerljivo pobijedili. Vidimo da se neki ispuhuju od poraza pa nikako da toga postanu svjesni. Mislim na ove iz lijeve opozicije. Volja birača je jasna", rekao je.

Također je nadodao kako se još uvijek aktualni premijer Andrej Plenković jutros konzultirao s predstavnicima nacionalnih manjina.

"Svi su oni izrazili spremnost za nastavak suradnje koju smo ostvarili u zadnjih osam godina", rekao je Milić.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću?

Milić je nadodao kako je HDZ dobio jasnu potporu građana i da će mediji od idućim koracima biti na vrijeme obaviješteni. 

Pročitajte i ovo Sandra Benčić na konferenciji za medije Nakon upozorenja Ustavnog suda Benčić: "Do kada vrijedi zabrana Milanoviću? Zauvijek?"

Osvrnuo se i na mogućnost formiranja vladajuće koalicije između HDZ-a i Domovinskog pokreta.

"Nismo sjeli za stol s njima i razgovarali na taj način. Obavit ćemo i konzultacijes s DP-om kako bismo formirali stabilnu vladu. Ta vlada ne može biti bez HDZ-a, to je realnost. Milanovićev eksperiment izaziva posljedice. Ljevica je poražena. Oni sad puštaju probne balone u medije umjesto da priznaju poraz", rekao je Milić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene