Srce ko kuća

Maja Šuput o Nenadovoj prosidbi: "Ovo je bio daleko najintimniji trenutak mog života"

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput: (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput najprije je otkrila da se zaručila, a sada je kazala i malo više o tom trenutku.

Maja Šuput prolazi kroz divno životno razdoblje. Ljubav cvjeta, posao nikad bolji, pale su zaruke… Još samo čekamo da Maja najavi dijete i sreća će biti kompletna.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Nakon što se saznalo za zaruke, Maja je primila bezbroj čestitki, pa je pjevačica svima zahvalila, ali i otkrila detalje sa zaruka.

''Hvala, hvala, hvala SVIMA na divnim čestitkama i željama. Inbox mi je pun vaših poruka, a srce veliko kao kuća. Ovo je daleko najintimniji trenutak mog života. Bez frizure, bez make up-a, sa cvijetom kojeg je Nenad ubrao sekundu prije slikanja i bez svjedoka... slikano selfie stick-om zapiknutim u pijesak. Čisti dokaz da vam pored ljubavi ne treba ništa drugo'', napisala je Maja uz fotografiju na kojoj se grli sa zaručnikom.

Iako se prosidba odvila prije više od dva mjeseca, sretnu vijest Maja je tek sada obznanila svojim obožavateljima. Romantična prosidba dogodila se na Maldivima, na kojima su golupčići uživali početkom nove godine.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene