Izjava zagolicala maštu

Je li se, usred afere, oženio Todorićev sin?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

''Ivanu Todoriću supruga je u visokom stupnju trudnoće'', izjava je odvjetnice mlađeg sina Ivice Todorića koja je zagolicala našu maštu. Je li se to Ivan Todorić, usred afere Agrokor koja Hrvatsku trese već mjesecima, oženio?

Je li Ivan Todorić oženio Milicu Mihajlović? Ovo nam se pitanje zavrtjelo u glavi nakon što smo čuli izjavu Jasne Novak, odvjetnice Ivana Todorića koja je između ostalog kazala kako se Ivanu na teret stavlja zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, krivotvorenje isprava i neuredno vođenje poslovanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Obitelj se povećava Najmlađi Todorić i njegova lijepa partnerica Milica dobili su drugo dijete, neobično ime djevojčice otkrili su na Instagramu

"Supruga mu je u visokom stupnju trudnoće, praktički kroz par dana bi trebala roditi, pa vjerujem da će zbog toga trebati otići iz Hrvatske. Ali, naglašavam, on će se odazvati svakom pozivu državnih organa", kazala je odvjetnica i ostavila nam veliki upitnik iznad glave.

Poznato je kako ljudi često suprugama nazivaju i partnerice koje nisu ''stavile na papir'' potpis i tako službeno zaključile svoj odnos s nekim njima bliskim. Je li se odvjetnica najmlađeg Todorića samo nespretno izrazila ili je nehotice odala dobro čuvanu tajnu obitelji? Odgovor na to pitanje nismo uspjeli dobiti.

Ako je odvjetnica slučajno otkrila tajnu, onda to znači da njih ne čeka krah kao Ivanova brata.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene